Bultaco keert terug!

Opvallend en mooi nieuws bereikt ons: Bultaco is officieel terug in de Nederlandse motorwereld. Je weet wel, dat Spaanse motorfietsmerk dat in 1958 werd opgericht door Francisco X. Bultó. Al snel zag de Tralla 101 als eerste Bultaco het levenslicht, gevolgd door veel andere modellen.

Ook in de sport was het merk succesvol met onder andere Barry Sheen, Sammy Miller, Jim Pomeroy, Yrjo Vesterinen, Martin Lampkin, Ramon Torras, Ricardo Tormo en Angel Nieto in de wegrace, motorcross, enduro en trial.

Motoren worden er inmiddels helaas niet meer gemaakt, maar helemaal over is het gelukkig ook niet. Jopa Racing Products meldt namelijk vol trots dat ze vanaf nu Bultaco-helmen kunnen leveren. Sterker nog, ze zijn zelfs importeur voor Nederland, Duitsland en Denemarken. Zoals je mag verwachten zijn het helmen met een knipoog naar het verleden. En betaalbaar, want prijzen lopen van 109,95 tot 139,95 euro.

Surf voor meer informatie naar www.jopa.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.