vrijdag 19 april 2024

Triumph trekt naar Azië

Met de nieuwe rijbewijsregels wordt de vraag naar lichte motoren logischere wijze steeds groter. Maar dat is echt kinderspel vergeleken met de immense motormarkt in Azië. Ook Triumph weet dat en dus komt het Engelse merk, zoals eerder al geschreven, met een 250. Een prototype is inmiddels rijdend gespot, dus lang kan de presentatie daarvan niet meer duren. Wij gokken tijdens de EICMA 2014.

Om optimaal voorbereid te zijn, is Triumph al begonnen met de verkoop van haar huidige lijn in India, waar een groeiende markt is ontstaan voor exclusievere motoren. In dit Aziatische land zijn nu twee Triumph-dealers te vinden. De motoren worden overigens in India zelf geassembleerd, wat vooral een belastingtechnische reden zal hebben. Er wordt ook gesproken over het feit dat de productie van de 250 in India zal gebeuren.

Foto: Triumph

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen