Triumph trekt naar Azië

Met de nieuwe rijbewijsregels wordt de vraag naar lichte motoren logischere wijze steeds groter. Maar dat is echt kinderspel vergeleken met de immense motormarkt in Azië. Ook Triumph weet dat en dus komt het Engelse merk, zoals eerder al geschreven, met een 250. Een prototype is inmiddels rijdend gespot, dus lang kan de presentatie daarvan niet meer duren. Wij gokken tijdens de EICMA 2014.

Om optimaal voorbereid te zijn, is Triumph al begonnen met de verkoop van haar huidige lijn in India, waar een groeiende markt is ontstaan voor exclusievere motoren. In dit Aziatische land zijn nu twee Triumph-dealers te vinden. De motoren worden overigens in India zelf geassembleerd, wat vooral een belastingtechnische reden zal hebben. Er wordt ook gesproken over het feit dat de productie van de 250 in India zal gebeuren.

Foto: Triumph

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?