Café-racerdag Achterveld

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

CAFÉ-RACER DAG 2014

HET GROOTSTE CAFÉ-RACER EVENEMENT VAN NEDERLAND
(en de toegang is GRATIS!)

Alle soorten en maten café-racers zijn meer dan welkom en dit jaar is er speciale aandacht voor de paralleltwin.  Er zijn twee prijzen beschikbaar: één voor de mooiste tweecilinder met een Engels
motorblok en één voor de mooiste tweecilinder met een niet-Engels motorblok.

WAAR EN WANNEER?
6 juli 2014 bij De Moespot te Achterveld
Aanvang: circa 11.00 uur

Verder:
* Rock & Roll muziek
* Koffie, (fris)drank en hamburgers
* Veel gezelligheid
* Mooie en interessante café-racers
* Afzonderlijke parkeerplaats voor andere motoren
* Café-racers van alle nationaliteiten zijn welkom!!!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?