Caferacer winnen door ‘m te huren

Crodfunding blijkt al een tijdje een succes maar in de motorwereld hebben we het nog niet echt in werking gezien. Tot nu. Motoshare, het bedrijf dat mensen die een motor hebben en mensen die een motor willen huren in contact brengt gaat zo’n crowdfunding actie aan in samenwerking met Arjen van den Boom van Ironwood Motorcycles.

Honderdtwintig mensen zullen dan uiteindelijk kans gaan maken om de custom caferacer die Ironwoord Motorcycles bouwt te winnen. Daarvoor moeten ze ‘m wel eerst huren waarmee de financiën geregeld zijn. Een vernieuwende constructie, op z’n zachtst gezegd. Overigens is het niet helemaal nieuw want in februari deed Motoshare het ook al in samenwerking met Wrench Kings.

Dus, wil je een caferacer winnen op basis van een Honda CB750 F1 voorzien van een hele lading onderdeling van CMS? Huren dat ding! Op 1 juli zal hij worden onthuld. Via de website van Motoshare kun je nu al een kaartje kopen waarmee je hem een dag kan huren. Kosten? 99 euro. Een jaar later zal de custom worden verloot onder alle mensen die hem dat jaar gehuurd hebben. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.