13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

California 1400 naar Nederland

Moto Guzzi heeft haast en daar zijn wij blij om want dat was in het verleden wel eens anders… Maar terwijl we nog aan het bijkomen zijn van de EICMA, is de California 1400 al onderweg naar Nederland. Waar de Custom begin 2013 zijn opwachting maakt, kunnen Guzzi-liefhebbers komende maand al bij de officiële Moto Guzzi-dealers terecht voor de nieuwe California 1400 Touring ABS.

Lang heeft de 1400 er dus niet over gedaan. Per 1 december staat de Touring in de Nederlandse Guzzi-showrooms, met een prijskaartje van 21.990 euro. Voor dat geld krijg je, naast de motor, onder meer een windscherm, alarm, ABS, MGCT tractiecontrole, chroomdetails en koffers met een inhoud van 35 liter.

Overzicht Moto Guzzi-dealers in Nederland
– Teo Lamers Motorrijwielen – Nijmegen
– Niwa Motorservice – Zwaagdijk
– Roke Motoren – Mijdrecht
– Motorcentrum Rijen – Rijen

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen