California 1400 naar Nederland

Moto Guzzi heeft haast en daar zijn wij blij om want dat was in het verleden wel eens anders… Maar terwijl we nog aan het bijkomen zijn van de EICMA, is de California 1400 al onderweg naar Nederland. Waar de Custom begin 2013 zijn opwachting maakt, kunnen Guzzi-liefhebbers komende maand al bij de officiële Moto Guzzi-dealers terecht voor de nieuwe California 1400 Touring ABS.

Lang heeft de 1400 er dus niet over gedaan. Per 1 december staat de Touring in de Nederlandse Guzzi-showrooms, met een prijskaartje van 21.990 euro. Voor dat geld krijg je, naast de motor, onder meer een windscherm, alarm, ABS, MGCT tractiecontrole, chroomdetails en koffers met een inhoud van 35 liter.

Overzicht Moto Guzzi-dealers in Nederland
– Teo Lamers Motorrijwielen – Nijmegen
– Niwa Motorservice – Zwaagdijk
– Roke Motoren – Mijdrecht
– Motorcentrum Rijen – Rijen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?