Met korting naar Dakar Pre-proloog 2013

Oké, Le Dakar 2013 moet nog beginnen en wij hebben het al weer over de Dakar Pre-proloog voor de 2014-editie. Zeg niet dat je het te laat wist… Op zondag 10 november 2013 is het weer zover. Die dag zal het Eurocircuit in Valkenswaard geheel in het teken staan van de RTL GP Dakar Pre-proloog.

Deze Pre-proloog is de tiende editie van het grootste eendaagse Dakar-evenement ter wereld. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom pakken ze flink uit en wordt de Pre-proloog groter, spannender en spectaculairder dan ooit tevoren. Dat mag je niet missen gokken wij.

Snelle beslissers kunnen tot aan het eind van de Dakar 2013 kaarten kopen met extra korting. Een toegangskaart voor volwassenen kost dan 12,50 euro. Wat het daarna gaat kosten is nog niet bekend maar het zal vast niet goedkoper worden.

Meer informatie: www.rtlgp.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.