zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Met korting naar Dakar Pre-proloog 2013

Oké, Le Dakar 2013 moet nog beginnen en wij hebben het al weer over de Dakar Pre-proloog voor de 2014-editie. Zeg niet dat je het te laat wist… Op zondag 10 november 2013 is het weer zover. Die dag zal het Eurocircuit in Valkenswaard geheel in het teken staan van de RTL GP Dakar Pre-proloog.

Deze Pre-proloog is de tiende editie van het grootste eendaagse Dakar-evenement ter wereld. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom pakken ze flink uit en wordt de Pre-proloog groter, spannender en spectaculairder dan ooit tevoren. Dat mag je niet missen gokken wij.

Snelle beslissers kunnen tot aan het eind van de Dakar 2013 kaarten kopen met extra korting. Een toegangskaart voor volwassenen kost dan 12,50 euro. Wat het daarna gaat kosten is nog niet bekend maar het zal vast niet goedkoper worden.

Meer informatie: www.rtlgp.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen