13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Camping Zwarte Cross uitverkocht

De camping passe-partouts voor vijftiende jubileumeditie van het Zwarte Cross Festival 2011 zijn net als voorgaande jaren uitverkocht. Festivaldirectrice Tante Rikie: “Ik ben blij, verheugd en trots! Maar bovenal vind ik het heel erg gezellig dat de camping ook dit jaar weer is uitverkocht. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het wordt weer een prachtig feest!”

Vanochtend werden de laatste campingkaarten verkocht. Het aantal mensen dat op de camping van de Zwarte Cross zal verblijven komt hiermee op 17.500. Komende week zijn er overigens nog wel campingkaarten te winnen via 3FM. Dagkaarten voor het driedaagse evenement in het Achterhoekse Lichtenvoorde zijn nog wel verkrijgbaar.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen