Camping Zwarte Cross uitverkocht

De camping passe-partouts voor vijftiende jubileumeditie van het Zwarte Cross Festival 2011 zijn net als voorgaande jaren uitverkocht. Festivaldirectrice Tante Rikie: “Ik ben blij, verheugd en trots! Maar bovenal vind ik het heel erg gezellig dat de camping ook dit jaar weer is uitverkocht. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Het wordt weer een prachtig feest!”

Vanochtend werden de laatste campingkaarten verkocht. Het aantal mensen dat op de camping van de Zwarte Cross zal verblijven komt hiermee op 17.500. Komende week zijn er overigens nog wel campingkaarten te winnen via 3FM. Dagkaarten voor het driedaagse evenement in het Achterhoekse Lichtenvoorde zijn nog wel verkrijgbaar.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.