donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe kleuren Suzuki-crossers

Suzuki heeft de 2012 RM-Z450 (foto boven) en de RM-Z250 (foto onder) gepresenteerd. Meteen zichtbaar is dat het kleurenschema aangepast is. Niet spectaculair maar voldoende om het 2012-model te herkennen.

De RM-Z250 zal medio oktober beschikbaar zijn, terwijl de 2012 RM-Z450 in november zijn opwachting maakt. De nieuwe prijsstellingen worden binnenkort bekend gemaakt.

Alleen wat is er onderhuids aangepast? Ook dat is, net als de prijs, nog onduidelijk… De importeur hoopt binnenkort meer duidelijkheid te krijgen vanuit Japan. U hoort nog van ons.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen