Nieuwe kleuren Suzuki-crossers

Suzuki heeft de 2012 RM-Z450 (foto boven) en de RM-Z250 (foto onder) gepresenteerd. Meteen zichtbaar is dat het kleurenschema aangepast is. Niet spectaculair maar voldoende om het 2012-model te herkennen.

De RM-Z250 zal medio oktober beschikbaar zijn, terwijl de 2012 RM-Z450 in november zijn opwachting maakt. De nieuwe prijsstellingen worden binnenkort bekend gemaakt.

Alleen wat is er onderhuids aangepast? Ook dat is, net als de prijs, nog onduidelijk… De importeur hoopt binnenkort meer duidelijkheid te krijgen vanuit Japan. U hoort nog van ons.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?