vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Veel motorsport tijdens Gamma Racing Day

Goed nieuws! Tijdens de Gamma Racing Day, 7 augustus op Assen, komen naast het Dutch Superbike en Dutch Supersport ook de Talent Cup 600 en de zijspannen aan de start. En dan is er ook nog een heuse eGrandPrix, een race in TTXGP, ’s werelds eerste kampioenschap voor elektrisch aangedreven motorfietsen.

De Gamma Racing Day trakteert je op een bijzondere racedag. Je zit namelijk voor nop op de tribune en geniet van een dagvullend programma van auto-, motor- en kartraces, stunts en demonstraties. De racebabes, signeersessies, fotoshoots en de vele te winnen prijzen maken je dag compleet.

Maak daarnaast kennis met de grootste Nederlandse talenten, Jasper Iwema en Michael van der Mark. Ervaar als klapstuk de overweldigende 750 PK V12-Superleague Formula auto in een spectaculaire demo. Blijft het ronderecord op Assen staan?

Toegang tot de Gamma Racing Day is gratis op vertoon van het zogenaamde ‘Free Ticket’ dat door Gamma wordt verspreid in haar filialen, in een reeks aan publicaties en online op www.gammaracingday.com. Tevens wordt dit jaar nog gratis toegang verleend op vertoon van een Rizla-vloeiboekje.

Paddockkaarten, á 15 euro, en kaarten voor de trainingen op vrijdag of zaterdag zijn te bestellen via www.gammaracingday.com. Kinderen tot de leeftijd van 12 jaar hebben gratis toegang, inclusief paddock.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen