Can-Am Offroad Dagen 2012

Net als in 2011 houdt BRP volgend weekeinde de driedaags Can-Am Offroad Days. Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 november stellen twee deelnemende Can-Am-dealers in Nederland de modellen van het nieuwe seizoen voor. Natuurlijk kun je ook een testrit maken. Speciale aandacht zal uitgaan naar de nieuwe modellen van de Renegade- en Outlander-serie.

De deelnemende dealers in Nederland zijn QFF funbikes B.V. in Eersel (www.quads-for-fun.nl) en de Quadwinkel in Barneveld (www.quadwinkel.nl).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.