Carmichael naar Roke

Aanstaande zaterdag moeten Triumph- en stuntliefhebbers absoluut vrij houden. Want dan vindt bij Roké Motoren in Mijdrecht de Triumph Day plaats. Dat je kunt testrijden op diverse modellen van het Engelse merk, zal geen verrassing zijn. En dat je korting krijgt op kleding en accessoires ook niet. Maar toch is deze zaterdag anders als anders.

Want niemand minder dan Kevin Carmichael maakt z’n opwachting. Deze beroepsgek kan werkelijk alles met motoren. Zelfs een Rocket III is niet veilig in z’n handen. Kortom, iets dat je niet mag missen. Afspraak zaterdag 28 mei vanaf 09:00 uur.

Meer info: www.roke.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?