donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Carmichael naar Roke

Aanstaande zaterdag moeten Triumph- en stuntliefhebbers absoluut vrij houden. Want dan vindt bij Roké Motoren in Mijdrecht de Triumph Day plaats. Dat je kunt testrijden op diverse modellen van het Engelse merk, zal geen verrassing zijn. En dat je korting krijgt op kleding en accessoires ook niet. Maar toch is deze zaterdag anders als anders.

Want niemand minder dan Kevin Carmichael maakt z’n opwachting. Deze beroepsgek kan werkelijk alles met motoren. Zelfs een Rocket III is niet veilig in z’n handen. Kortom, iets dat je niet mag missen. Afspraak zaterdag 28 mei vanaf 09:00 uur.

Meer info: www.roke.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen