Gebroederlijke Ital- en Kawadag

Bruggeman Motoren houdt aanstaande zaterdag de jaarlijks Italiaanse-dag én de Kawasaki-dag. Dat is bijzonder want normaal worden merkevenementen strikt gescheiden gehouden. Gelukkig kennen wij het begrip hooliganisme niet en kan dit in de motorwereld gewoon!

Er staan zaterdag 28 mei diverse demo’s klaar, waaronder de Ducati Multistrada 1200, de Monster 1100 en de Diavel. Daarnaast zijn er diverse acties op Dainese-kleding en op accessoires. De dag wordt afgesloten met de grote verloting van VIP-kaarten voor de Dutch TT.

Alle overige info staat op www.bruggeman.nu.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?