donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gebroederlijke Ital- en Kawadag

Bruggeman Motoren houdt aanstaande zaterdag de jaarlijks Italiaanse-dag én de Kawasaki-dag. Dat is bijzonder want normaal worden merkevenementen strikt gescheiden gehouden. Gelukkig kennen wij het begrip hooliganisme niet en kan dit in de motorwereld gewoon!

Er staan zaterdag 28 mei diverse demo’s klaar, waaronder de Ducati Multistrada 1200, de Monster 1100 en de Diavel. Daarnaast zijn er diverse acties op Dainese-kleding en op accessoires. De dag wordt afgesloten met de grote verloting van VIP-kaarten voor de Dutch TT.

Alle overige info staat op www.bruggeman.nu.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen