Casual jas en broek van Evolution

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Wel “in” voor veiligheid maar geen zin in een herkenbare bikerlook?

Evolution motorsport biedt de LJ 1.07 en LJ 1.06 waarmee u “incognito” onderweg kan zijn. Deze casual jacks zijn gemaakt van luxe donkerbruin Nubuck rundleder en zijn voorzien van protectie op de schouders, ellebogen en rug. Met de uitneembare thermo bodywarmer reguleert u makkelijk bij een graadje meer of minder buitentemperatuur.

Nog meer veilige casual looks krijgt u met de TP 2.89 KEVLAR jeans. Deze jeans is gemaakt van denim waarin 40% Kevlar in mee geweven.
Geen dik & warm zitvlak door aparte Kevlar stukken. De jeans heeft vakken voor knie en heupprotectie.
 
Met de handige EVO zipconnect maakt u de jas aan de broek vast en voorkomt u opkruipen van de jas.

LP 1.06 € 279,90
LP 1.07 € 289,90
TP 2.89 € 149,90

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?