dinsdag 16 april 2024

CBR: Tot 20 mei geen examens

Zoals verwacht annuleert het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) alle examens tot 20 mei, zo meldt het CBR op haar eigen website. Het gaat in totaal om ongeveer 22.000 theorie-examens, tussentijdse toetsen, rijtesten en praktijkexamens voor alle rijbewijscategorieën.

Om, als het sein op groen gaat, een slimme en verantwoorde opstart te realiseren, annuleert CBR ook alle theorie-examens die ná 20 mei gereserveerd staan. Kandidaten kunnen deze straks kosteloos opnieuw inplannen.

Vorige week maakte minister van Nieuwenhuizen bekend dat theoriecertificaten en (deel)examens voor professionals, die verlopen door de corona maatregelen, in ieder geval tot 1 december geldig blijven. Dit geldt gelukkig ook voor de uitslag van het motorexamen voertuigbeheersing (AVB)!

Later vast meer.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen