zondag 1 oktober 2023

CBR: Tot 20 mei geen examens

Zoals verwacht annuleert het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) alle examens tot 20 mei, zo meldt het CBR op haar eigen website. Het gaat in totaal om ongeveer 22.000 theorie-examens, tussentijdse toetsen, rijtesten en praktijkexamens voor alle rijbewijscategorieën.

Om, als het sein op groen gaat, een slimme en verantwoorde opstart te realiseren, annuleert CBR ook alle theorie-examens die ná 20 mei gereserveerd staan. Kandidaten kunnen deze straks kosteloos opnieuw inplannen.

Vorige week maakte minister van Nieuwenhuizen bekend dat theoriecertificaten en (deel)examens voor professionals, die verlopen door de corona maatregelen, in ieder geval tot 1 december geldig blijven. Dit geldt gelukkig ook voor de uitslag van het motorexamen voertuigbeheersing (AVB)!

Later vast meer.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image