dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Charley Boorman in Portugees ziekenhuis

Onze Ad van de Wiel is inmiddels alweer op weg terug vanaf de Portugese introductie van de nieuwe Triumph Explorer, maar Charley Boorman – die je waarschijnlijk nog wel kent van de serie The Long Way Round – ligt inmiddels in een Portugees ziekenhuis, vermoedelijk met een gebroken been.

Boorman reed samen met Hollywood-ster en oude vriend Ewan McGregor de wereld rond op BMW GS’en en was als vertegenwoordiger van Triumph aanwezig bij de introductie. Afgaand op de eerste berichten lijken de verwondingen enorm mee te vallen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen