Charley Boorman in Portugees ziekenhuis

Onze Ad van de Wiel is inmiddels alweer op weg terug vanaf de Portugese introductie van de nieuwe Triumph Explorer, maar Charley Boorman – die je waarschijnlijk nog wel kent van de serie The Long Way Round – ligt inmiddels in een Portugees ziekenhuis, vermoedelijk met een gebroken been.

Boorman reed samen met Hollywood-ster en oude vriend Ewan McGregor de wereld rond op BMW GS’en en was als vertegenwoordiger van Triumph aanwezig bij de introductie. Afgaand op de eerste berichten lijken de verwondingen enorm mee te vallen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?