Verjaars- gallerij: Marc Márquez wordt 23 jaar!

Gister nog vierden we de verjaardag van Valentino Rossi met een fikse gallerij. 37 jaar werd de Italiaan, maar vandaag is de eer aan Marc Márquez die 23 kaarsjes uit mag blazen. Nog niet half zo oud als Rossi dus!

Nog bijzonderder is wat Márquez bereikt heeft in die 23 jaren, want je vergeet heel gemakkelijk dat hij pas sinds het seizoen van 2008 deelneemt aan de Grand Prix. Van ieder seizoen kozen we een afbeelding uit voor de Verjaarsgallerij van de Spanjaard en pas dan valt op hoe vlug het allemaal gegaan is.

Acht seizoenen, vier wereldtitels, vijftig GP-overwinningen, 78 podiumplaatsen, 58 pole positions en in totaal 1984 WK-punten. En dat is pas 23 jaar… Wow! Felicitaciones, Marc!

[justified_image_grid ids=23314,23315,23316,23317,23318,23319,23320,23321]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?