woensdag 8 februari 2023

Jorien ter Mors rijdt een scheve schaats

Jorien ter Mors, die naam heb je – zelfs als je verder helemaal niets met schaatsen hebt – inmiddels absoluut wel eens de revue horen passen bij Studio Sport. De Overijsselse heeft een staat van dienst van heb ik jou daar… lees je mee? Olympisch kampioen 1500m, Olympisch kampioen Ploegenachtervolging, 4-voudig Europees kampioen Shorttrack Relay en Europees kampioen Allround. Astu!

Nu gaat ze een samenwerking aan met Ten Kate Motoren uit Nieuwleusen. Waarom, hoor ik je denken. Nou, omdat Jorien behalve een aardig stukkie schaatsen, ook motor rijdt tegenwoordig!

“Motorrijden is iets waar ik al jaren naar uit keek. Ik ben echt aan het genieten tijdens het motorrijden, al merk ik dat ik meer wil. Steeds sneller en steeds schuinen door de bochten. Hiervoor mis ik momenteel de ervaring nog.

Ik vertelde aan mijn vriend dat ik zeker de eerste keren niet meteen het gas er op zou gooien tijdens het motorrijden. Ik wilde toch even wennen aan m’n nieuwe motorfiets. Nouja, ik kon het uiteindelijk toch niet laten haha! De tweede of derde keer heb ik toch wel even de gaskraan open gezet. Wat een heerlijke beleving!

Ik ben super blij met de aankoop van mijn motor en het motorpak dat op maat gemaakt is. Het was echt top om door Ten Kate Motoren geholpen te worden. Enthousiaste mensen met kennis van zaken. M’n vriend had me aangeraden om daar heen te gaan omdat hij ook heel fijn geholpen was door Ten Kate. Zodoende ben ik ook bij Ten Kate Motoren terecht gekomen. Er zullen nog wel vele aankopen plaats gaan vinden daar denk ik.

Eindelijk wil ik altijd snel, sneller, snelst! Dus ja mijn motor (een 600cc) zal in de toekomst vast nog wel vervangen worden door een snellere motor. Het kan niet snel genoeg!”

Wat de samenwerking van Ter Mors en Ten Kate precies in gaat houden, gaan we merken, maar Ten Kate biedt wel de kans om Jorien wat beter te leren kennen. Heb je dus een brandende vraag voor de schaatster, mail die dan naar webteam@tenkateshop.com en wie weet duikt je antwoord binnenkort op Joriens blog op TenKateShop.com op! 

Overigens wordt het wel een dingetje… motorrijdende schaatsers. Eerst Ritsma, nu Ter mors!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen