dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Checa replica

Vanaf september is de X-lite X802 Carlos Checa Replica te koop! De helm maakt 31 juli zijn debuut, want Checa zal de X-lite tijdens de Superbike dragen op Silverstone. De replica is samen met de Spanjaard ontworpen. Elk beeld vertelt een eigen verhaal. De dieren geven Checa's liefde voor de natuur weer en de diverse continenten laten zien dat de Ducati-rijder een echte wereldburger is.

De X-lite X802 Carlos Checa Replica wordt leverbaar in de maten XS t/m XXL en gaat 539,95 euro kosten. Meer informatie op www.nerons.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelStijging A-rijbewijs
Volgend artikelHarleyrijders opgelet!

Gerelateerde artikelen