Checa replica

Vanaf september is de X-lite X802 Carlos Checa Replica te koop! De helm maakt 31 juli zijn debuut, want Checa zal de X-lite tijdens de Superbike dragen op Silverstone. De replica is samen met de Spanjaard ontworpen. Elk beeld vertelt een eigen verhaal. De dieren geven Checa's liefde voor de natuur weer en de diverse continenten laten zien dat de Ducati-rijder een echte wereldburger is.

De X-lite X802 Carlos Checa Replica wordt leverbaar in de maten XS t/m XXL en gaat 539,95 euro kosten. Meer informatie op www.nerons.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.