maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harleyrijders opgelet!

Dit jaar wordt alweer voor de vijfde keer de Harley Dag Oosterwolde georganiseerd. Vier dit lustrum mee op 7 augustus in Oosterwolde.
 
Motorclub Eastwood (www.motorhomeeastwood.nl) nodigt iedereen uit om de dag ervoor gezellig een pilsje te komen drinken. Frisdrank mag natuurlijk ook. Naast het motorhome kun je eventueel een tent opzetten, om de nacht door te brengen.

Vanaf 2007 draagt Stichting Harley Dag Oosterwolde zorg voor een gezellige dag in augustus waar Harleyrijders hun Harley-Davidson kunnen showen. Elk jaar kun je naast de Harley's genieten van stoere Amerikaanse auto's en andere tweewielers. Bovendien wordt er een 'mooiste Harley verkiezing' gehouden en is er een minibikerace. Verder staan er standjes met allerlei onderdelen en accessoires en worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen.

Meer info op www.harleydagoosterwolde.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelCheca replica
Volgend artikelHistorisch Motor GP Eext

Gerelateerde artikelen