Harleyrijders opgelet!

Dit jaar wordt alweer voor de vijfde keer de Harley Dag Oosterwolde georganiseerd. Vier dit lustrum mee op 7 augustus in Oosterwolde.
 
Motorclub Eastwood (www.motorhomeeastwood.nl) nodigt iedereen uit om de dag ervoor gezellig een pilsje te komen drinken. Frisdrank mag natuurlijk ook. Naast het motorhome kun je eventueel een tent opzetten, om de nacht door te brengen.

Vanaf 2007 draagt Stichting Harley Dag Oosterwolde zorg voor een gezellige dag in augustus waar Harleyrijders hun Harley-Davidson kunnen showen. Elk jaar kun je naast de Harley's genieten van stoere Amerikaanse auto's en andere tweewielers. Bovendien wordt er een 'mooiste Harley verkiezing' gehouden en is er een minibikerace. Verder staan er standjes met allerlei onderdelen en accessoires en worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen.

Meer info op www.harleydagoosterwolde.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.