13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Is Van der Wal een luchtige Christus?

In iedere editie van MOTOR magazine probeert één van onze redacteuren iets dat bijna onmogelijk is of ten strengste verboden is. Try Before You Die. In deze editie:

De ‘Christ Air’. Staand op een rijdende motor je armen spreiden als ware het beeld van Christus de Verlosser in Rio di Janeiro. Niet echt iets voor op de openbare weg zoals je wel zal begrijpen. Onze redacteur Randy zette zijn veiligste helm op en trok zijn stoutste laarzen aan om deze stunt uit te voeren.

Het hele verhaal over deze missie lees je in editie 2 van MOTOR magazine die vanaf vandaag in de winkel of kiosk ligt. Of je bestelt ‘m natuurlijk hier. Wel kunnen we je alvast een filmpje tonen van zijn actie.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen