Is Van der Wal een luchtige Christus?

In iedere editie van MOTOR magazine probeert één van onze redacteuren iets dat bijna onmogelijk is of ten strengste verboden is. Try Before You Die. In deze editie:

De ‘Christ Air’. Staand op een rijdende motor je armen spreiden als ware het beeld van Christus de Verlosser in Rio di Janeiro. Niet echt iets voor op de openbare weg zoals je wel zal begrijpen. Onze redacteur Randy zette zijn veiligste helm op en trok zijn stoutste laarzen aan om deze stunt uit te voeren.

Het hele verhaal over deze missie lees je in editie 2 van MOTOR magazine die vanaf vandaag in de winkel of kiosk ligt. Of je bestelt ‘m natuurlijk hier. Wel kunnen we je alvast een filmpje tonen van zijn actie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.