vrijdag 29 maart 2024

Hyperpro breidt haar netwerk uit

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Hyperpro heeft voor 2015 het netwerk uitgebreid, met een aantal sterke Hyperpro Qualified Dealers. Zodanig, dat het nog makkelijker wordt voor de motorrijder om bij ons binnen te rijden om de vering aan te laten pakken.

De nieuwe Qualified Dealers, van der Heyden in Den Bosch, Bruggeman Motoren in Nieuw-Vennep en Van Harten BMW in Amersfoort hebben afgelopen winter een gedegen training gekregen bij de Hyperpro fabriek in Werkendam. Binnen de organisatie van deze motordealers is een specialist aanwezig die alles over vering voor jou motorfiets kan adviseren en monteren. Belangrijke waarden bij onze specialisten zijn vakkennis, eerlijk advies en een persoonlijke benadering.

Al jaren blijkt dat er veel vraag is bij motorrijders naar een goed advies over de juiste afstelling van de vering voor de motorfiets. Hyperpro en haar Service Centers spelen daar een belangrijke rol in. Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft het Hyperpro Service Center een advies waar uw motorfiets nog verbeterd kan worden. 

De motorfietsen die bij Hyperpro binnenrijden zijn niet alleen de sportmotorfietsen, maar vooral ook straatmotorfietsen, zoals onder andere FJR1300, Pan European, SV650, BMW’s  etc. 

Een goede vering vertaalt zich namelijk naar een kortere remweg, makkelijker bochten rijden, comfortabeler, strakker rijden. En vooral een totaal gevoel van vertrouwen met de motorfiets. Gebruik van goede vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is een van de goedkoopste manieren om je motorfiets te optimaliseren! Motoren worden steeds mooier maar ook hoger, daarom is het verlagen van de motorfiets een onderdeel waarover Hyperpro u graag adviseert. Wij helpen u graag uw motorfiets op Uw maat te maken.

Met de nieuwe Hyperpro Qualified Dealers zijn er dus meer mogelijkheden voor motorrijders uit het alle delen van Nederland om de vering te laten afstellen en monteren. Hyperpro heeft naar eigen zeggen de landelijke dekking nu bijna compleet.

Nu al kunnen er afspraken gepland worden om te monteren! De overige vestingen bevinden zich in Alphen ad Rijn, Apeldoorn, Almere, Bornerbroek, Langezwaag, Roosendaal en Werkendam. 

 

Meer informatie: |  T 0183-678867 | E info@hyperpro.com | www.hyperpro.com

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen