maandag 4 december 2023

Circuitinstructeur CRT Holland kiest voor Yamaha

Instructeurs TT Circuit Assen van CRT Holland zullen per 2021 op Yamaha R6 en R1 rijden

CRT Holland is de aanbieder van circuit-rijvaardigheidstrainingen en circuit-combitrainingen op het TT Circuit Assen. Onder begeleiding van ervaren CRT-instructeurs kunnen motorrijders van alle niveaus kennismaken met de unieke ervaring van rijden op dit roemruchte circuit, dat al sinds 1925 op de Grand Prix-kalender staat. Vanaf het begin van motorsportseizoen 2021 zullen de voorrijders van CRT Holland hun cursisten begeleiden in het zadel van een Yamaha R6 of R1. CRT-directeur Hennie Lentink en Mario Janssen, country manager Yamaha Motor Nederland, maakte de samenwerking vandaag bekend.

Logische stap

Hennie Lentink: ‘Yamaha is een merk dat breed actief is in de motorsport. Het was voor ons als CRT Holland dan ook een logische stap om een samenwerking met het merk aan te gaan ten aanzien van onze voorrijmotoren. Wij hebben elf R6’en en vier R1’s besteld en vanaf komend seizoen gaan de instructeurs op deze machines de deelnemers begeleiden.’ De motorfietsen worden in het welbekende Yamaha Racing-blauw kleur uitgeleverd.

Trots op de samenwerking

Ook Mario Janssen, namens Yamaha verantwoordelijk voor de overeenkomst, is enthousiast. Hij vertelt: ‘Als Yamaha Motor hebben wij ontelbare successen behaald in de motorsport, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn altijd aan het kijken hoe we onze activiteiten op een relevante manier kunnen uitbreiden en een samenwerking met CRT Holland is daar natuurlijk ideaal voor. Wij zijn trots dat wij deze samenwerking hebben kunnen realiseren en de circuitinstructie van CRT Holland mogen ondersteunen met de R1 en R6, twee iconen uit de racerij. Wij zien dan ook uit naar een lange en succesvolle samenwerking met Hennie en zijn team.’

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image