donderdag 18 april 2024

Strak in het leer

Wil je het motorseizoen beginnen in een nieuw leren combipak, die mogelijkheid is er met de nieuwe LJ 1.36 jas en LP 1.73 broek van Evolution. Heb je verschillende maten qua jas en broek, dan is dat geen enkel probleem. De jas en broek zijn namelijk los van elkaar te koop en hebben allebei een 20cm verbindingsrits middenachter zodat de jas en de broek altijd aan elkaar geritst kunnen worden.

De LJ 1.36 jas is onder andere voorzien van dubbele binnenzakken, telefoonvakje en uitneembare thermo bodywarmer. Zwart, zwart/wit en zwart/wit/rood zijn de kleuren waarin de jas verkrijgbaar is.

De LP 1.73 broek wordt over de laarzen gedragen en heeft extra’s zoals dubbel leren zitvlak en vakken voor heupprotectie.
 
Voor 299,90 euro is de jas te koop en de broek kost 229,90 euro. Meer informatie is te vinden op www.evolutionmotorsport.com.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen