Strak in het leer

Wil je het motorseizoen beginnen in een nieuw leren combipak, die mogelijkheid is er met de nieuwe LJ 1.36 jas en LP 1.73 broek van Evolution. Heb je verschillende maten qua jas en broek, dan is dat geen enkel probleem. De jas en broek zijn namelijk los van elkaar te koop en hebben allebei een 20cm verbindingsrits middenachter zodat de jas en de broek altijd aan elkaar geritst kunnen worden.

De LJ 1.36 jas is onder andere voorzien van dubbele binnenzakken, telefoonvakje en uitneembare thermo bodywarmer. Zwart, zwart/wit en zwart/wit/rood zijn de kleuren waarin de jas verkrijgbaar is.

De LP 1.73 broek wordt over de laarzen gedragen en heeft extra’s zoals dubbel leren zitvlak en vakken voor heupprotectie.
 
Voor 299,90 euro is de jas te koop en de broek kost 229,90 euro. Meer informatie is te vinden op www.evolutionmotorsport.com.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.