Classic Demo Race

Op het stratencircuit van het industrieterrein Kooypunt te Den Helder zal op 12 augustus weer de Classic Demo Race worden georganiseerd. Vorig jaar werd dit evenement door maar liefst duizend motorliefhebbers bezocht. Bovendien namen meer dan 100 coureurs deel aan de races.

Rond 10.00 uur 's ochtends zal de Classic Demo Race dit jaar van start gaan. Naast de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc en 500cc zullen ook oldtimers en de Zijspanklasse acte de presence geven.

Als speciale attractie is in het programma een klasse opgenomen met rijders afkomstig uit de regio Den Helder, die in het verleden hun sporen hebben verdiend in de motorsport. Ze zullen met hun klassiekers een stevig stukje stuurwerk vertonen.

Het rennerskwartier is vrij toegankelijk voor het publiek. Daar kun je niet alleen de coureurs ontmoeten, maar ook een aantal unieke klassieke motorfietsen bezichtigen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.