13 C
Nederland
vrijdag 1 juli 2022

Classic Demo Race

Op het stratencircuit van het industrieterrein Kooypunt te Den Helder zal op 12 augustus weer de Classic Demo Race worden georganiseerd. Vorig jaar werd dit evenement door maar liefst duizend motorliefhebbers bezocht. Bovendien namen meer dan 100 coureurs deel aan de races.

Rond 10.00 uur 's ochtends zal de Classic Demo Race dit jaar van start gaan. Naast de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc en 500cc zullen ook oldtimers en de Zijspanklasse acte de presence geven.

Als speciale attractie is in het programma een klasse opgenomen met rijders afkomstig uit de regio Den Helder, die in het verleden hun sporen hebben verdiend in de motorsport. Ze zullen met hun klassiekers een stevig stukje stuurwerk vertonen.

Het rennerskwartier is vrij toegankelijk voor het publiek. Daar kun je niet alleen de coureurs ontmoeten, maar ook een aantal unieke klassieke motorfietsen bezichtigen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelHarleydag Oosterwolde
Volgend artikelVeelzijdige helm

Gerelateerde artikelen