Harleydag Oosterwolde

Sinds 2007 zorgt een enthousiast team uit Friesland voor een Harley-Davidson-evenement waar Harleyrijders de mogelijkheid krijgen om hun stalen rossen te showen. In het centrum van Oosterwolde zullen op 19 augustus niet alleen glimmende motoren te zien zijn, maar ook stoere Amerikaanse auto's. Daarnaast wordt er een verkiezing gehouden voor de mooiste Harley, zijn er diverse kinderactiviteiten en minibike-races. Het Harley-hangen is ieder jaar weer een waar spektakel en bij de vele stands kun je je hart ophalen voor allerlei motor-artikelen.

Kortom, dat wordt weer een gezellig feest in Oosterwolde!

Meer info: www.harleydagoosterwolde.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?