Classic TT te Elst 20 & 21 juni 2015

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op 20 en 21 juni zal er op het bedrijventerrein “de Aam” in Elst (gemeente Overbetuwe) een 2 daags evenement met demo races gegeven worden door klassieke racemotoren.

Met een vol veld van ruim 260 deelnemers verspreid over het weekend en 40 teams op zaterdagavond.

Zaterdagavond  vanaf 19.00u zal de 3 uurs demorace van Elst gereden worden. Een lange afstand wedstrijd, waarvan er 3 in Nederland gehouden worden, de motoren zijn 25 jaar en ouder die in 3 uur tijd rondes rijden. Een team van 2 rijders wisselen elkaar af en zal een spektakel zijn voor de bezoekers. 

De winnaar is het team die de meest regelmatige rondetijden heeft neergezet.

Tijdens de 3-uurs demo-race en als afsluiting zal de band “The Fastlane” spelen op zaterdagavond.

Zondag, vanaf 11.00u, zullen er diverse demo’s gereden worden in de volgende klasses:  50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, 750cc, zijspan en de clubklasse. 

Het hele weekend is in samenwerking met de SAM, Stichting Aanvullende Motorsport.

Het industrieterrein “de Aam” leent zich uitstekend voor dit evenement. Goed en breed asfalt in combinatie met mooie bochten en een spectaculaire “jump”.

Het rennerskwartier is vrij toegankelijk. Als publiek heb je goed zicht en zul je veel plezier beleven aan alles.

Toegang  € 5,00 (zaterdag vanaf 18.00u en zondag vanaf 11.00u)

Kijk voor meer info op:
sammotorsport.nl en  classic-tt.eu  

Zie ook onze Facebook-pagina  facebook.com/ClassicTTElst 

Bereikbaarheid:

Met de auto/motor via de A325 vanuit Arnhem en Nijmegen afslag Elst en A15 afslag Elst., via de routeborden worden de parkeerterreinen aangegeven.

Met de fiets vanuit het dorp Elst via de Industrieweg Oost of Olympiasingel naar de rotonde bij de RABO bank. Waar parkeergelegenheid is.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?