Guy Martin gaat nu echt stoppen

Guy Martin overwoog een tijdje geleden al z’n pensioen, weet je nog? Niet veel later kwam Guy in het nieuws omdat -ie in beeld is als presentator van Top Gear, weet je nog? Nou, dat het allemaal geen storm in een glas water is geweest, blijkt uit de huidige berichtgeving. Guy heeft nu toch echt opnieuw gezegd dat -ie dit jaar z’n laatste TT rijdt (BBC-berichtgeving) en de berichtgeving over z’n nieuwe baan als Top Gear-presentator wordt steeds serieuzer. 

Want rond 1 april leek het allemaal nog een slechte grap, maar diverse bronnen lekken vanuit de BBC informatie over een nieuw presentatieteam met Jodie Kidd, Philip Glenister en Guy Martin. Zo bericht bijvoorbeeld ook de Daily Mail. De Telegraaf meldt trouwens dat het drietal nu echt op het punt staat om een contract te tekenen.

Het goede nieuws? Niets is nog zeker, en Martin rijdt dit jaar in maar liefst vijf TT-klasses mee, dus voorlopig kunnen we nog even genoeg zien van de Britse cultheld.

 

[justified_image_grid ids=21663,21664,21665,21666,21667,21668,21669,21670,21671,21672,21673,21674]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.