CLOUD9 Biker sneaker for men

Het mannenlabel Cloud9 is stoer, sportief en op en top mannelijk. Zomer 2016 staat in het teken van WIT. De witte Biker is een strakke, halfhoge sneaker: effen gestroomlijnd en gemaakt van soepel leer. De sportieve touch wordt verzorgd door de driekleurige rubberen zool, met een gekleurde onderkant.

De 1235 Biker for men kost €99,95, zwart, wit of cognac. 41 t/m 46

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?