CMA Toer 2013

De Christian Motorcyclists Association Nederland houdt op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei 2013, twee motortoertochten vanuit het clubhuis in Hardenberg. De eerste tocht is ongeveer 150 kilometer en telt mee voor tien punten in de LOOT-competitie. Daarnaast is er ook een tocht uitgezet van ongeveer 70 kilometer die geen LOOT-punten oplevert.

Inschrijven kan tussen 10.00 en 12.00 uur. De start is bij het CMA- clubhuis, locatie Sportpark De Boshoek, Hessenweg 74a in Hardenberg (aan de doorgaande weg tussen Ommen en Hardenberg). Het inschrijfgeld is 7,50 euro per motor inclusief herinneringspatch, of 5 euro per motor zonder herinneringspatch. De inkomsten uit de toertocht gaan naar een tehuis voor straatkinderen in Roemenië.

Meer informatie staat op www.cma-nl.org.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.