woensdag 28 februari 2024

CMA Toer 2013

De Christian Motorcyclists Association Nederland houdt op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei 2013, twee motortoertochten vanuit het clubhuis in Hardenberg. De eerste tocht is ongeveer 150 kilometer en telt mee voor tien punten in de LOOT-competitie. Daarnaast is er ook een tocht uitgezet van ongeveer 70 kilometer die geen LOOT-punten oplevert.

Inschrijven kan tussen 10.00 en 12.00 uur. De start is bij het CMA- clubhuis, locatie Sportpark De Boshoek, Hessenweg 74a in Hardenberg (aan de doorgaande weg tussen Ommen en Hardenberg). Het inschrijfgeld is 7,50 euro per motor inclusief herinneringspatch, of 5 euro per motor zonder herinneringspatch. De inkomsten uit de toertocht gaan naar een tehuis voor straatkinderen in Roemenië.

Meer informatie staat op www.cma-nl.org.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen