Groene lol in het wit

Voor deze sneeuwperiode is het net te laat maar toch… Bij RR Mobility uit Gorinchem, de importeur van de elektrische Govecs-scooter, hebben ze nu een nieuwe vorm van wintersport ontdekt: scooter skiën. Het concept van de ski-scooter is bedacht in Italië door Riminimoto en Govecs is de importeur van het systeem in de Benelux. De Govecs Go!Snow is uitgerust met een SKS A Advance-kit met dubbele ski.

Achter is een crossband met noppen gemonteerd voor meer grip. De Go!Snow! S2.4 scooter heeft een lithium accu en de aandrijving wordt verzorgd door een borstelloze elektromotor in combinatie met riemaandrijving.

Met een koppel van 54 Newtonmeterheeft de Go!Snow-ski-scooter een goede trekkracht vanaf iedere snelheid. Afremmen gaat onder meer door de hydraulische schijfrem op het achterwiel. De rem werkt samen met de elektromotor regeneratief, zodat bij het afremmen energie wordt teruggevoerd naar de batterij.

De elektrische Govecs ski-scooter kan via het geïntegreerde oplaadapparaat en een normaal stopcontact opgeladen worden. Na twee uur is al 85 procent van de oplaadcapaciteit van de batterij bereikt.

Meer informatie: www.rrmobility.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.