vrijdag 29 maart 2024

Code geel: Regen en onweersbuien

Aan het einde van de ochtend zullen we last krijgen van regen- en onweersbuien. Vooral in het midden en in het noorden van het land wordt veel regen verwacht. Er wordt zelfs meer dan dertig millimeter voorspeld.

Rond een uur of vier is het hele land bedekt met regen en onweer als je de 24-uursvoorspelling op Buienradar bekijkt. Vanavond en vannacht zullen de meeste en zwaarste buien vallen in het noorden van het land. Mocht je vanuit het midden van het land naar het noorden moeten vanmiddag, dan is ons advies zeker op tijd te vertrekken. Je wilt namelijk geen nat pak halen.Vannacht klaart het op de meeste plaatsen op waardoor je morgen weer met een gerust hart op de motor kunt stappen. Vooral het weekend en volgende week zien de weersvoorspellingen er weer goed uit.

Foto’s: ANP en Buienradar

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen