Code geel: Regen en onweersbuien

Aan het einde van de ochtend zullen we last krijgen van regen- en onweersbuien. Vooral in het midden en in het noorden van het land wordt veel regen verwacht. Er wordt zelfs meer dan dertig millimeter voorspeld.

Rond een uur of vier is het hele land bedekt met regen en onweer als je de 24-uursvoorspelling op Buienradar bekijkt. Vanavond en vannacht zullen de meeste en zwaarste buien vallen in het noorden van het land. Mocht je vanuit het midden van het land naar het noorden moeten vanmiddag, dan is ons advies zeker op tijd te vertrekken. Je wilt namelijk geen nat pak halen.Vannacht klaart het op de meeste plaatsen op waardoor je morgen weer met een gerust hart op de motor kunt stappen. Vooral het weekend en volgende week zien de weersvoorspellingen er weer goed uit.

Foto’s: ANP en Buienradar

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.