woensdag 22 maart 2023

Compleet vernieuwde MOTO73 nu in de winkel

Ja, dat lees je goed. De compleet vernieuwde MOTO73, nummer 2 van 2020, is vanaf vandaag verkrijgbaar. Wat je in dit nummer mag verwachten? Bijna teveel om op te noemen, maar we gaan toch een poging doen. Hou je vast! Om te beginnen de eerste test met de Kawasaki Z650. Waarbij de vraag natuurlijk is hoeveel je krijgt voor zo’n klein prijskaartje. Omdat we de beroerdste niet zijn, kunnen we alvast zeggen dat dit best veel is.

Daarnaast rijden we met de Thruxton RS. Triumph noemt haar eigen Thruxton een icoon en de nieuwe RS-uitvoering zelfs een ware revolutie. Nou, dat willen we natuurlijk zelf wel eens meemaken! Onze Tom vloog daarom naar de Algarve en gaat in nummer 2 op onderzoek. Verder lees je in dit nummer testen met de Vespa GTS Super 300 HPE en de Triumph Tiger 1050.

En hoe zit het eigenlijk bij jou? Wees eens eerlijk. Noem jij de Honda CB500 een lesmotor? Vijf vrienden hebben de CB heilig verklaard en laten zien dat deze motor allesbehalve saai is. En daarin zijn ze héél ver gegaan. Verder dan de MotoGP, zoals je ook in deze waanzinnige film kunt zien.

Is dat alles? Nee, verre van zelfs zoals je hieronder zult zien.

Techniek 3D-printen

3D-printers worden in de motorindustrie steeds meer gebruikt om onderdelen te printen. Ook voor hobbyisten zijn er nu betaalbare printers. Peter Aansorgh kocht zelf een printer en ging aan de slag.

Marathonmotor

Piet van Andel rijdt al bijna dertig jaar op zijn Honda XL600V Transalp. Hij gebruikt de motor voornamelijk voor zijn werkafspraken.

Reportage BMW GS Trophy

De Nederlandse deelnemers aan de BMW GS Trophy krijgen in de voorbereiding naar de wedstrijd toe ook een dagje teambuilding voorgeschoteld. De cursusleiders vergen tot diep in de avond het uiterste van de teamleden.

How to olie verversen

Wil jij klusjes aan je motor best zelf doen, maar weet je niet precies hoe? Wij nemen je in deze nieuwe serie bij de hand en laten je zien dat het allemaal niet zo moeilijk is als je zelf denkt. We beginnen met olie verversen.

Fly & Ride Zuid-Frankrijk

Ook zo genoeg van het sombere weer? Pak het vliegtuig, huur een motor en ga het achterland van de Côte d’Azur verkennen. Je ontdekt er een waar motorparadijs met duizenden bochten en robuuste natuur.

En verder

Eerste versnelling
Informatie MOTORbeurs Utrecht
Poster Kawasaki Z650
Poster Triumph Thruxton RS
Column Boudewijn Geels

Sport

Sportfoto 1 – Edwin Straver
Sportcolumn Marien
Sportfoto 2 – Jasper Iwema
De zes MotoGP-parels van 2020
Nederlandse wereldtoppers
Flashback Dakar-rijder Anne Kies
Omzien naar… Gerrit Wolsink

Geen zin om naar de winkel te rennen? Bestel MOTO73 nummer 2 dan hier.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

2 Reacties

    • Hopelijk zo snel mogelijk Rolf. Binnenkort krijg je MOTO73 weer via PostNL. Groet, Marien.

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image