13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Continental richt zicht op klassiekers

Bijzonder nieuws! Continental presenteert twee nieuwe banden voor zeer specifiek gebruik mogen we wel zeggen. Als eerste is daar de Conti Classic Attack, volgens de bandenleverancier de enige radiaalband in zijn segment. De Classic Attack is voorzien van 2012 bandentechnologie, inclusief een 0°-staalgordelconstructie als basis. Stabiliteit, controle en een korte opwarmtijd zijn kernwaarden meldt Conti.

De Road Attack 2CR is een radiaalband voor klassieke racers. De combinatie van de 0°-staalgordelconstructie en de Racing Compound Technologie garandeert naast stabiliteit ook genoeg feedback aldus Conti. De raceband beschikt ook over de Continuous Compound Technologie. Dit maakt het mogelijk om met één rubbercompound toch een gelijkmatige overgang van het slijtvaste middengedeelte naar de flexibele schouders te realiseren. De opwarmtijd van de band is kort door het ruwe loopvlak (Traction Skin-technologie).

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen