Continental richt zicht op klassiekers

Bijzonder nieuws! Continental presenteert twee nieuwe banden voor zeer specifiek gebruik mogen we wel zeggen. Als eerste is daar de Conti Classic Attack, volgens de bandenleverancier de enige radiaalband in zijn segment. De Classic Attack is voorzien van 2012 bandentechnologie, inclusief een 0°-staalgordelconstructie als basis. Stabiliteit, controle en een korte opwarmtijd zijn kernwaarden meldt Conti.

De Road Attack 2CR is een radiaalband voor klassieke racers. De combinatie van de 0°-staalgordelconstructie en de Racing Compound Technologie garandeert naast stabiliteit ook genoeg feedback aldus Conti. De raceband beschikt ook over de Continuous Compound Technologie. Dit maakt het mogelijk om met één rubbercompound toch een gelijkmatige overgang van het slijtvaste middengedeelte naar de flexibele schouders te realiseren. De opwarmtijd van de band is kort door het ruwe loopvlak (Traction Skin-technologie).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.