vrijdag 26 april 2024

Geen GoMotor in 2013

AutoRAI 2013 en GoMotor, die voor volgend jaar april gepland stonden, gaan niet door. De organisatie heeft hiertoe besloten na overleg met RAI Vereniging en de importeurs van automerken. Wel zal er met dezelfde partijen gekeken worden of in de toekomst een gewijzigde opzet van het evenement mogelijk is.

“Als gevolg van de economische situatie is gebleken dat importeurs en toeleveranciers in de auto-industrie flink onder druk staan. Gezamenlijk hebben we een afweging moeten maken en helaas pakt dit voor de AutoRAI 2013 niet goed uit”, aldus Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging. GoMotor was slechts een bijbeurs en liftte dus volledig mee op de AutoRAI.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen