Countdown: GP Droomteam Competitie 2015

De laatste testen zitten erop en dus is het tijd om te gaan puzzelen. Welke coureurs gaan jou die Yamaha R3 opleveren? Ga je voor een regelrechte topper in de MotoGP met Marquez, Rossi, Pedrosa of Lorenzo of scoor je liever je punten via de Moto2 en Moto3? De eerste superstar-teams zijn inmiddels ook op de redactie gearriveerd. Hier alvast een overzicht van enkele coureurs en redactieleden van MOTOR Magazine en MOTO73, waarbij we de helft van hun droomteams tonen. Een klein spiekmoment dus…

Inschrijven doe je overigens hier. Veel succes!

Kevin Valk (FIM Superstock 1000-coureur)

MotoGP
Marc Marquez

Moto2
Lorenzo Baldassarri

Moto3
Niklas Ajo

Randy van der Wal (testredacteur MOTOR Magazine/MOTO73)

MotoGP
Marco Melandri

Moto2
Alex Marquez

Moto3
Philipp Oettl

Jarno van Osch (redacteur MOTOR Magazine/MOTO73)

MotoGP
Karel Abraham

Moto2
Johann Zarco

Moto3
Hiroki Ono

Foto: 2Snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?