Crazy Night

Tijdens Motor Event Hardenberg en Venray wordt er op zaterdagavond 26 november in Hardenberg en op 9 december in Venray uitgepakt met spectaculaire shows. Deze zogenaamde Crazy Nights zijn een unieke mix van motorbeurs, show, supercross en entertainment.

Tijdens deze avonden kun je onder andere de MX2/MX1 Internationaal 1-tegen-1 volgen. Dit is een wedstrijd van twee ronden, waarbij twee rijders tegelijk starten. De coureur die als eerste de finish haalt gaat naar de A-finale. De verliezer wordt in de B-finale geplaatst. Daarnaast wordt er het WK Goonriding gehouden. Dat betekent gewoonweg dat je zo gek mogelijk op je crossmotor doet. Maar ook de damesklasse van de MX2 komt aan bod en de grote finale van het MX2 en MX1 Internationaal wordt gehouden.

Aan het einde van de races wordt  er een gezellige after-party georganiseerd. Genoeg motorplezier dus! Kaarten voor deze evenementen kun je bestellen op www.indoorsupercross.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.