donderdag 28 maart 2024

Crazy Night

Tijdens Motor Event Hardenberg en Venray wordt er op zaterdagavond 26 november in Hardenberg en op 9 december in Venray uitgepakt met spectaculaire shows. Deze zogenaamde Crazy Nights zijn een unieke mix van motorbeurs, show, supercross en entertainment.

Tijdens deze avonden kun je onder andere de MX2/MX1 Internationaal 1-tegen-1 volgen. Dit is een wedstrijd van twee ronden, waarbij twee rijders tegelijk starten. De coureur die als eerste de finish haalt gaat naar de A-finale. De verliezer wordt in de B-finale geplaatst. Daarnaast wordt er het WK Goonriding gehouden. Dat betekent gewoonweg dat je zo gek mogelijk op je crossmotor doet. Maar ook de damesklasse van de MX2 komt aan bod en de grote finale van het MX2 en MX1 Internationaal wordt gehouden.

Aan het einde van de races wordt  er een gezellige after-party georganiseerd. Genoeg motorplezier dus! Kaarten voor deze evenementen kun je bestellen op www.indoorsupercross.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen