maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Crazy Night

Tijdens Motor Event Hardenberg en Venray wordt er op zaterdagavond 26 november in Hardenberg en op 9 december in Venray uitgepakt met spectaculaire shows. Deze zogenaamde Crazy Nights zijn een unieke mix van motorbeurs, show, supercross en entertainment.

Tijdens deze avonden kun je onder andere de MX2/MX1 Internationaal 1-tegen-1 volgen. Dit is een wedstrijd van twee ronden, waarbij twee rijders tegelijk starten. De coureur die als eerste de finish haalt gaat naar de A-finale. De verliezer wordt in de B-finale geplaatst. Daarnaast wordt er het WK Goonriding gehouden. Dat betekent gewoonweg dat je zo gek mogelijk op je crossmotor doet. Maar ook de damesklasse van de MX2 komt aan bod en de grote finale van het MX2 en MX1 Internationaal wordt gehouden.

Aan het einde van de races wordt  er een gezellige after-party georganiseerd. Genoeg motorplezier dus! Kaarten voor deze evenementen kun je bestellen op www.indoorsupercross.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen