13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

VTO toertochten

VTO Total Care (Vrije Toering Organisatie) organiseert o.a. motortochten en -reizen. Daarnaast heeft deze organisatie tientallen motorboeken op zijn naam staan. Als je nu abonnee wordt van VTO (kosten zijn 24 euro) ontvang je van januari t/m december 2012 maandelijks twee motortochten in de Benelux in je mailbox. De afstanden liggen tussen de 150 en 230 kilometer per rit. Per mail krijg je een beschrijving van de toertochten die compatibel zijn met jouw specifieke navigatiesysteem.

Alle tochten worden speciaal door VTO uitgezet, waardoor ze altijd actueel zijn en op de wensen van jou als toerder zijn aangepast. 

Wil jij graag fraaie, uitgestippelde routes ontvangen? Word dan abonnee van VTO. Stuur een mail naar info@tomboudewijns.nl met je volledige naam, adresgegevens en e-mailadres. Meer informatie vind je op www.tomboudewijns.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen