vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

VTO toertochten

VTO Total Care (Vrije Toering Organisatie) organiseert o.a. motortochten en -reizen. Daarnaast heeft deze organisatie tientallen motorboeken op zijn naam staan. Als je nu abonnee wordt van VTO (kosten zijn 24 euro) ontvang je van januari t/m december 2012 maandelijks twee motortochten in de Benelux in je mailbox. De afstanden liggen tussen de 150 en 230 kilometer per rit. Per mail krijg je een beschrijving van de toertochten die compatibel zijn met jouw specifieke navigatiesysteem.

Alle tochten worden speciaal door VTO uitgezet, waardoor ze altijd actueel zijn en op de wensen van jou als toerder zijn aangepast. 

Wil jij graag fraaie, uitgestippelde routes ontvangen? Word dan abonnee van VTO. Stuur een mail naar info@tomboudewijns.nl met je volledige naam, adresgegevens en e-mailadres. Meer informatie vind je op www.tomboudewijns.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen