VTO toertochten

VTO Total Care (Vrije Toering Organisatie) organiseert o.a. motortochten en -reizen. Daarnaast heeft deze organisatie tientallen motorboeken op zijn naam staan. Als je nu abonnee wordt van VTO (kosten zijn 24 euro) ontvang je van januari t/m december 2012 maandelijks twee motortochten in de Benelux in je mailbox. De afstanden liggen tussen de 150 en 230 kilometer per rit. Per mail krijg je een beschrijving van de toertochten die compatibel zijn met jouw specifieke navigatiesysteem.

Alle tochten worden speciaal door VTO uitgezet, waardoor ze altijd actueel zijn en op de wensen van jou als toerder zijn aangepast. 

Wil jij graag fraaie, uitgestippelde routes ontvangen? Word dan abonnee van VTO. Stuur een mail naar info@tomboudewijns.nl met je volledige naam, adresgegevens en e-mailadres. Meer informatie vind je op www.tomboudewijns.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.