Crossdag bij Rob’s Accessoires

Zondag 18 november houdt Rob’s Accessoires in ’t Zand een speciale actiedag voor motorcrossliefhebbers met onder meer de presentatie van de Kenny Racing-collectie 2013. Kun je niet zo lang wachten? Rob’s heeft al een deel van de nieuwe collectie op voorraad, waaronder neckbraces en body-armor in alle maten.

De Nederlandse vertegenwoordiger van Kenny zal 18 november in ’t Zand aanwezig zijn. Chiel Meyer geeft tijdens deze dag trial demonstraties en die demo is zeker het aanzien meer dan waard. Alle informatie is te vinden op www.robsacc.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.