13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Crossdag bij Rob’s Accessoires

Zondag 18 november houdt Rob’s Accessoires in ’t Zand een speciale actiedag voor motorcrossliefhebbers met onder meer de presentatie van de Kenny Racing-collectie 2013. Kun je niet zo lang wachten? Rob’s heeft al een deel van de nieuwe collectie op voorraad, waaronder neckbraces en body-armor in alle maten.

De Nederlandse vertegenwoordiger van Kenny zal 18 november in ’t Zand aanwezig zijn. Chiel Meyer geeft tijdens deze dag trial demonstraties en die demo is zeker het aanzien meer dan waard. Alle informatie is te vinden op www.robsacc.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen