donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

CRP’s next-gen Superbike aanstaande

Normaal gesproken heb je of een bol of een vage waarzegster nodig om in de toekomst te kijken. Motorliefhebbers kunnen gelukkig zonder. Morgenmiddag ergens in de loop van de middag naar MOTOR.nl surfen volstaat. Want om 13.30 uur onthult CRP op de EICMA de next-gen Superbike.

Deze groene superbike is volgens CRP het rijdende voorbeeld van al dat kan op het gebied van elektrisch rijden. Gezien de grote ervaring op wegracegebied en afgaand op de eerdere prototypes geloven wij dit direct. Opvallend is dat ook het uiterlijk moet gaan zorgen voor een schokgolf in Milaan. Wij zijn benieuwd!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen