CRP’s next-gen Superbike aanstaande

Normaal gesproken heb je of een bol of een vage waarzegster nodig om in de toekomst te kijken. Motorliefhebbers kunnen gelukkig zonder. Morgenmiddag ergens in de loop van de middag naar MOTOR.nl surfen volstaat. Want om 13.30 uur onthult CRP op de EICMA de next-gen Superbike.

Deze groene superbike is volgens CRP het rijdende voorbeeld van al dat kan op het gebied van elektrisch rijden. Gezien de grote ervaring op wegracegebied en afgaand op de eerdere prototypes geloven wij dit direct. Opvallend is dat ook het uiterlijk moet gaan zorgen voor een schokgolf in Milaan. Wij zijn benieuwd!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.