Daad van het jaar gezocht!

Nee, we zijn niet van plan om een marktplaats te worden, maar zo richting het einde van het jaar willen we toch nog even een trouwe lezer helpen. Angelo van Engelen uit Veldhoven is namelijk op zoek naar een MOTORtas. Hij heeft lang geleden, halverwege de jaren tachtig, deze tas ontvangen als welkomstcadeau op zijn abonnement op MOTOR en heeft ‘m altijd netjes bewaard. Nu wil het feit dat Angelo twee kinderen heeft die vechten om wie de MOTORtas mee mag nemen. Immens populair natuurlijk, zo’n retro bag. Daarom heeft Angelo de stoute schoenen aangetrokken en ons gemaild of we toevallig nog exemplaren hebben liggen. Helaas is dat niet het geval, maar we willen kijken of een andere lezer wellicht kan helpen. Wie o wie kan de kinderen van Angelo blij maken? Mocht jij dat zijn, neem dan even contact op door een mail te sturen naar redactie@motor.nl. Namens Angelo alvast bedankt!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.