vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Daad van het jaar gezocht!

Nee, we zijn niet van plan om een marktplaats te worden, maar zo richting het einde van het jaar willen we toch nog even een trouwe lezer helpen. Angelo van Engelen uit Veldhoven is namelijk op zoek naar een MOTORtas. Hij heeft lang geleden, halverwege de jaren tachtig, deze tas ontvangen als welkomstcadeau op zijn abonnement op MOTOR en heeft ‘m altijd netjes bewaard. Nu wil het feit dat Angelo twee kinderen heeft die vechten om wie de MOTORtas mee mag nemen. Immens populair natuurlijk, zo’n retro bag. Daarom heeft Angelo de stoute schoenen aangetrokken en ons gemaild of we toevallig nog exemplaren hebben liggen. Helaas is dat niet het geval, maar we willen kijken of een andere lezer wellicht kan helpen. Wie o wie kan de kinderen van Angelo blij maken? Mocht jij dat zijn, neem dan even contact op door een mail te sturen naar redactie@www.motor.nl. Namens Angelo alvast bedankt!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen