Daarom heb je dus een relatie met Spears

Britney Spears heeft haar vriend Jason Trawick donderdag verwend op zijn 40ste verjaardag. Ze heeft hem namelijk een 40.000 dollar kostende motor van Confederate Motorcycles cadeau gedaan. Om het helemaal af te maken, heeft de zangers er ook nog een leren jack van bijna 1000 dollar bijgedaan, meldt Contactmusic.

Britney lijkt op het idee te zijn gebracht door haar videoclip voor de single Criminal, waarin zij samen met Jason te zien is. “Van harte gefeliciteerd Jason”, zo Twitterde ze. “Hij zag er zo cool uit in de video dat ik wel een motor voor hem moest kopen.” Fabrikant Confederate Motorcycles verwacht de motor ergens komende weken te kunnen leveren.

Britney is niet de eerste beroemdheid die een motor bij het bedrijf bestelt. Onder anderen Tom Cruise, Brad Pitt en Bruce Springsteen gingen haar voor.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.