13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Daarom heb je dus een relatie met Spears

Britney Spears heeft haar vriend Jason Trawick donderdag verwend op zijn 40ste verjaardag. Ze heeft hem namelijk een 40.000 dollar kostende motor van Confederate Motorcycles cadeau gedaan. Om het helemaal af te maken, heeft de zangers er ook nog een leren jack van bijna 1000 dollar bijgedaan, meldt Contactmusic.

Britney lijkt op het idee te zijn gebracht door haar videoclip voor de single Criminal, waarin zij samen met Jason te zien is. “Van harte gefeliciteerd Jason”, zo Twitterde ze. “Hij zag er zo cool uit in de video dat ik wel een motor voor hem moest kopen.” Fabrikant Confederate Motorcycles verwacht de motor ergens komende weken te kunnen leveren.

Britney is niet de eerste beroemdheid die een motor bij het bedrijf bestelt. Onder anderen Tom Cruise, Brad Pitt en Bruce Springsteen gingen haar voor.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen