Daimler wil niet verder gaan met Ducati

Daimler, het moederconcern van Mercedes en Smart, ziet vooralsnog niets in een leven met Ducati erbij. Het concern ontkent dat het een bod wil uitbrengen op de tweewielerfabrikant. De twee werken al samen met marketingactiviteiten en dat voedt geruchten dat Daimler Ducati zal inlijven.

"We hebben geen interesse in een overname van Ducati," is de officiële reactie van het autobedrijf. De woordvoerder reageert daarmee op een bericht in de Italiaanse krant Corriere della Sera dat de Daimler een oogje heeft laten vallen op de motorfietsbouwer. Audi zou wel een bod willen uitbrengen.

Lees meer op telegraaf.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?