13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Daimler wil niet verder gaan met Ducati

Daimler, het moederconcern van Mercedes en Smart, ziet vooralsnog niets in een leven met Ducati erbij. Het concern ontkent dat het een bod wil uitbrengen op de tweewielerfabrikant. De twee werken al samen met marketingactiviteiten en dat voedt geruchten dat Daimler Ducati zal inlijven.

"We hebben geen interesse in een overname van Ducati," is de officiële reactie van het autobedrijf. De woordvoerder reageert daarmee op een bericht in de Italiaanse krant Corriere della Sera dat de Daimler een oogje heeft laten vallen op de motorfietsbouwer. Audi zou wel een bod willen uitbrengen.

Lees meer op telegraaf.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen