Mail en win Harley-petten

UPDATE 8-4-2012
Zoals altijd bij artikelen van Harley-Davidson was de deelname aan deze mail en win overweldigend. Zelfs onze zeer geavanceerde server moest af en toe naar adem happen. Gelukkig hield ‘ie piepend en krakend stand en dus kunnen wij de vijf winnaars bekend maken. Veel plezier met jullie caps!

Levi van Goor – West Terschelling (Reflective Flat Top)
Trijn Kaptijn – Urk (Reflective Flat Top)
Nico Conradi – Gulpen (Distressed Brim Baseball Cap)
Ester Potters – Eindhoven (Reflective Baseball Cap)
Clara Ferre – Geleen (Reflective Baseball Cap)

BERICHT 23-3-2012
Tegenwoordig heeft elk merk wel een lifestylecollectie, waardoor je jouw merk een warm hart kan toedragen. Meest bekende motorfabrikant, die naast motoren ook kleding verkoopt, is wel Harley-Davidson. Dit Amerikaanse merk heeft echt van alles, waaronder deze gave petten. We mogen van H-D vijf ‘caps’ à € 35,- (drie verschillende versies) weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is een mail te sturen naar redactie@motor.nl en aan te geven of je ‘cap1’, ‘cap2’ of ‘cap3’ graag wilt winnen. O ja, vergeet je gegevens niet te vermelden. Succes!


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?