De 2017 Kawasaki Vulcan S

We kunnen tegenwoordig de mailbox niet openen of het Kawasaki-nieuws vliegt ons om de oren. Nu weer de Vulcan S. Dat ‘ie Euro4-klaar is, mag geen nieuws meer zijn. Dat ‘ie een nieuw display, met versnellingsindicator, heeft wel. De standaard-variant wordt verder leverbaar in een nieuwe matzwarte kleurstelling.Dat er gesproken wordt over standaard komt door de simpele reden dat er nog twee andere varianten komen. De Special Edition is te herkennen aan de witte accenten en de oranje striping. De Café wordt leverbaar in een wit-groene kleurstelling (met groene accenten) en heeft als extra een windscherm. Doordat zaken als zadel en stuur in te stellen zijn, claimt Kawasaki dat iedereen tussen de 1.45 en 2.10 meter een comfortabel plekkie op de Vulcan’s kan vinden.

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?