Yamaha komt met nieuwe TMAX

Na de Intermot in Keulen komt de EICMA in Milaan. Onder meer Yamaha heeft het nieuws strategisch verdeeld over de twee beurzen. De Japanners laten in ieder geval de nieuwe R6 aan het grote publiek zien. Daar komt nu ook de TMAX voor 2017 bij. Aan de teaser valt nog weinig te zien, dus nog maar afwachten of er echt wat is vernieuwd. In ieder geval kan Roland Sands er altijd nog wat van maken. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.