maandag 15 juli 2024

De campagne ‘Graag gezien’

Aandacht voor verbetering van de verkeersveiligheid voor motorrijders blijft belangrijk. De campagne ‘Graag gezien’! is één van de toezeggingen uit Actieplan Verbetering Verkeersveiligheid Motorrijders van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Wanneer weggebruikers zich meer bewust zijn van de aanwezigheid van motorrijders in het verkeer, heeft dit een positief effect op de vermindering van verkeersongevallen.

Lancering

De web-commercial is terug te vinden op www.motorplatform.nl en wordt daarnaast ondersteund met een radiocampagne op 100% NL en een Facebookcampagne. Het tweede deel van de campagne start op 12 september en is het vervolg op het eerste deel, dat afgelopen maart is verschenen. Beide web-commercials hebben dezelfde hoofdpersoon, die zich weer opvallend in het verkeer begeeft. 

Het Motorplatform

Het Motorplatform wordt gevormd door vertegenwoordigers van de overheid, belangenorganisaties en verkeersveiligheidsorganisaties. De doelstelling van het Motorplatform is om de verkeersveiligheid voor motorrijders en hun omgeving zodanig te verbeteren dat het aantal motorongevallen verder vermindert.  

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen