maandag 15 juli 2024

De mooiste World Ducati Week aller tijden is afgelopen

80.000 bezoekers gedurende de drie dagen met deelnemers uit 84 landen en meer dan 6 miljoen impressies op social media tijdens een evenement waarbij fans van over de hele wereld betrokken waren. De recordbrekende parade van motorfietsen kleurde het circuit van Misano en de hele Riviera Romagnola Pecco Bagnaia wint de Lenovo Race of Champions op de Panigale V4 S in speciale kleurstelling, na ook de snelste ronde te hebben gereden in 1m35.886s. Claudio Domenicali, Ducati CEO: “De World Ducati Week viert de diepste ziel van Ducati: wij verkopen geen motorfietsen, maar wij ontwerpen ervaringen voor onze fans

Elektronische update voor 2023 Ducati Panigale V4

De elfde editie van de World Ducati Week, die na een afwezigheid van vier jaar terugkeerde om Ducatisti en fans van de wereld op twee wielen samen te brengen voor drie dagen van passie, plezier en onvergetelijke ervaringen op het Misano World Circuit “Marco Simoncelli”, is officieel tot een einde gekomen.

De passie voor het merk en de wens om aanwezig te zijn bij de grote Ducati bijeenkomst trok vele fans naar Misano die, ondanks de moeilijkheden met verplaatsen en reizen die nog steeds kenmerkend zijn voor het scenario van vandaag, evenals de pandemie en de buitengewoon warme temperaturen van deze periode, de paddock overspoelden met 80.000 bezoekers gedurende de drie dagen. De deelnemers kwamen uit 84 landen, wat de wereldwijde dimensie van Ducati aantoont en de aantrekkingskracht die het merk heeft op motorrijders over de hele wereld.

De hoofdrolspelers van de drie dagen waren de 235 Ducati Official Clubs die aanwezig waren op het evenement en die samen met alle Ducati dochterondernemingen de animatie hebben verzorgd in de International Village.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen