zaterdag 15 juni 2024

Dé Motorbeurs 2018

Langzaam worden de nieuwste modellen van alle modellen onthuld tijdens de Tokyo Motor Show en de EICMA. Deze nieuwe modellen kun je natuurlijk komen bewonderen tijdens de Motorbeurs 2018. De Motorbeurs vindt volgend jaar plaats van donderdag 22 tot en met 25 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Vorige week maakt de organisatie bekend dat de kaartverkoop al geopend is op de website. Weet je dus al zeker dat je wilt gaan? Koop dan alvast je kaartje en bespaar jezelf wat geld. Handig, voor de dure maanden die komen gaan. 

Kun je niet wachten tot volgend jaar? Bekijk dan hieronder de teaser-video die de organisatie gemaakt heeft om je lekker te maken voor een nieuw motorseizoen. 

Meer informatie op www.motorbeursutrecht.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen