Dé Motorbeurs 2018

Langzaam worden de nieuwste modellen van alle modellen onthuld tijdens de Tokyo Motor Show en de EICMA. Deze nieuwe modellen kun je natuurlijk komen bewonderen tijdens de Motorbeurs 2018. De Motorbeurs vindt volgend jaar plaats van donderdag 22 tot en met 25 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Vorige week maakt de organisatie bekend dat de kaartverkoop al geopend is op de website. Weet je dus al zeker dat je wilt gaan? Koop dan alvast je kaartje en bespaar jezelf wat geld. Handig, voor de dure maanden die komen gaan. 

Kun je niet wachten tot volgend jaar? Bekijk dan hieronder de teaser-video die de organisatie gemaakt heeft om je lekker te maken voor een nieuw motorseizoen. 

Meer informatie op www.motorbeursutrecht.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?