2018 Norton Commando 961 California

Norton heeft de nieuwe Norton Commando 961 California gelanceerd. In 2018 viert men de vijftigste verjaardag van de eerste Norton Commando, en daarbij mag een nieuw model van de Commando natuurlijk niet ontbreken. 

Het nieuwe model wijkt niet erg veel af van de andere modellen met de reguliere 961cc Commando, maar is toch ook weer anders. Bijvoorbeeld oor de opvallend gekozen kleuren, het hoge stuur het extra chroom loopt de California mooi in de pas met de Amerikaanse stijl uit de jaren zeventig. Niet te vergeten is het handgemaakte Norton-chassis, wat dit model kenmerkt. 

Norton zal deze week met een speciaal aanbod komen rondom de vijftigste verjaardag van de Commando. Een niet te vergeten detail is dat Norton slechts vijftig stuks motoren laat bouwen. Mocht je daarom geïnteresseerd zijn, dan moet je er snel bij zijn.

 

[justified_image_grid ids=25631,25632,25633,25634,25635,25636,25637,25638]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?