De Motorcross sport krijgt zijn eigen beurs!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Bijna iedere sport of hobby heeft zijn eigen beurs waar liefhebbers elkaar ontmoeten en waar leveranciers hun noviteiten tentoonstellen. De Motorcross sport had nog geen eigen platform. Natuurlijk bestaan al jaren de zeer goed gelezen bladen zoals Noppen Nieuws en de weekkrant Motor Gazet. En ook de special interest websites als motorcrossplanet.nl en crossxl.nl trekken veel lezers. Maar op beurs gebied kwam tot nu toe de motorcrosser er bekaaid af. Een beetje aandacht op de motorbeurs in Utrecht en nog minder op de Autosalon te Brussel.

Vanaf dit jaar gaat dat veranderen. Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 december a.s. wordt de eerste editie gehouden van de “CROSS-EXPO BENELUX” in het Beursgebouw te Eindhoven. Dit weekend staat de motorcross centraal. Leveranciers van motoren, kleding, helmen, onderdelen e.d. ontmoeten de duizenden motorcross liefhebbers uit de gehele Benelux.

De “CROSS-EXPO BENELUX” wordt breed gedragen. “Ja het werd tijd voor een eigen beurs” waren vaak de woorden die de initiatiefnemers vernamen toen zij de beurs , maanden geleden, in kleine kring bekend maakte.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?